Privatlån med låg ränta

Privatlån med låg ränta

Privatlån är ett blancolån och denna typ av lån är mycket populär. Fördelaktig ränta och du kan använda pengarna till vad du vill. Låna upp till 600 000 kronor.

Det finns många typer av lån och du har säkert hört talas om smslån, mobillån, mikrolån, smålån och privatlån. Alla dessa är av typen blancolån, vilket betyder att du lånar utan säkerhet. Det som skiljer de olika lånen åt är hur stor summa du har möjlighet att låna och vilken ränta som gäller för dem. Det mest fördelaktiga är privatlån, som brukar ha bra villkor och förhållandevis låg ränta.

Men villkoren för privatlån kan skilja sig åt och det gäller att jämföra olika lån och långivare för att hitta det billigaste alternativet. Antingen kan du ringa runt till olika låneföretag, eller så kan du göra det enkelt för dig och använda en jämförelsetjänst online. Detta är ett snabbt och smidigt sätt att jämföra ränta och villkor – så att du kan hitta billigaste privatlånet.

Låna pengar till vad du vill

Med blancolån som privatlån kan du använda pengarna till vad du vill – en resa, ny cykel eller kanske ny bil. Du kan också spara pengar genom att ta ett större privatlån med låg ränta för att lösa gamla skulder och krediter med högre ränta. Detta lån är alltså perfekt om du vill köpa något du länge längtat efter, eller om du vill samla dyra lån och krediter.

Vid vissa tidpunkter i livet kan man behöva lite extra pengar. Det kan vara farmor som fyller jämnt och vill att hela släkten ska resa bort tillsammans, eller ett bröllop som hägrar trots att ni inte har hunnit spara ihop tillräckligt med pengar. Eller så kanske du är sugen på att bygga ut verandan till huset eller rentav köpa husbil eller en liten sommarstuga.

Jämför lån – Lån med bäst ränta

Genom att jämföra lån kan du hitta privatlån med låg ränta. Enda sättet att hitta det som är mest fördelaktigt är att jämföra olika lån svart på vitt. På senare år har det varit extremt låg ränta och låneföretagen tävlar ständigt för att hänga med i konkurrensen från andra långivare och banker. När du ansöker om lån är det en stor fördel om du har fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. Då får du allra bäst villkor och ränta.

Vissa privatlån har räntegaranti och detta betyder att du alltid är garanterad lägsta ränta. När du jämför lån gäller det att ta hänsyn till både nominell och effektiv ränta. Nominell är den ränta som långivaren anger för lånet, medan effektiv är den faktiska räntekostnad du betalar – inklusive alla avgifter. Vanliga avgifter är uppläggningsavgift och aviavgift.

Privatlån – Ansök enkelt online

När du har hittat ett låneerbjudande som verkar bra ansöker du enklast online. Det är snabbt och enkelt och du behöver inte bestämma möte med en bankman. När du fyller i alla uppgifter i ofta får du svar väldigt snabbt – kanske redan samma dag. När du ansöker fyller du också i till vilket konto du vill att pengarna ska betalas ut. För mindre privatlån kan du få pengarna redan inom ett par dagar.

Lämna ett svar

Stäng meny